• ДА ПОГОВОРИМ ЗА ЛЮБОВТА, УВРЕЖДАНИЯТА И СТРАХОВЕТЕ

  by  • 06.08.2020 • admin, Нина Жишева • 0 Коментара

  Чад Кънингам винаги е бил добра партия. Той е красив (вижте снимка за доказателства), улегнал 34-годишен мъж, който обича спорта и има солидна работа. Обича работата си, защото винаги е искал да помага на хората. Има голямо сърце. Какво повече може да поиска едно момиче?

  И така, защо той е забавил запознанствата до средата на 20-те? „Не бях Зак Морис от телевизионното предаване „Спасен от камбаната“- казва той и се смее. Истината е, че е има някои страхове, свързани с увреждането му. Диагностициран е с церебрална парализа, когато е бил на 18 месеца. Казали на родителите му, че детето им никога няма да ходи като останалите деца и до своята 18-годишнина Чад вярва на това предсказание.

  Понякога запознаването с момиче може да се окаже по-голяма пречка за преодоляване от това да се научиш да ходиш. „Мислех си:„ О, Боже, момичето ще забележи, че имам физическо увреждане, веднага след като стана от масата и това ще е краят? Колко време ще ѝ отнеме да забележи увреждането ми? Ще ме приеме ли? “

  Но жените го харесват. Мъжът осъзнава, че най-голямата бариера за неговото запознанство е собственото му отношение. Той е толкова загрижен да бъде определян от увреждането си и да бъде съден за това, че не е отворен за срещи. Докато най-накрая решава да не се страхува да говори за увреждането си.

  „Най-важният ми съвет за запознанства на хората с увреждания е обичайте първо себе си, уважавайте себе си и бъдете готови да споделите кой сте и къде искате да отидете“, казва Чад. „Не се страхувайте от отхвърлянето и пазете вярата си. Точният човек е там.“

  Точно така! Веднъж, когато бил облечен като костенурка нинджа на парти за Хелоуин през 2012 г., той се срещна с Киндра, която била Червената шапчица. На 1 декември 2013 г. те се сгодяват до запаленото коледно дърво. Лидия, 3-годишната дъщеря на Киндра, нарича Чад „Чади“ и двамата влюбени започват да мислят за свое общо семейство.

  Те се женят през август 2014 г. И пет месеца след сватбата си Чад издава една радостна новина: ще си имат бебе през юни 2015 г.

  Е, хубава история, която е още по-вълшебна, защото е истинска.

   

  Джаки Орихил

  Превод – Нина Жишева

  Сподели и се радвай:
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *